činija zdravog doručka sa bananama i jagodama.

DOSEGNITE OPTIMALNU TELESNU TEŽINU

Naši proizvodi za kontrolu težine su naučno zasnovani, posebno osmišljeni da vam pomognu da ostvarite ciljeve i iskoristite prednosti uravnotežene ishrane.

Formula 1 šejkovi u različitim ukusima

ZAMENE OBROKA

Herbalife Nutrition Formula 1 šejk je nutritivno uravnotežena zamena obroka proizvedena od sastojaka prikladnih za vegansku ishranu. Ovaj uravnotežen obrok sadrži visokokvalitetne proteine biljnog porekla i sve ključne mikronutrijente i makronutrijente koji su potrebni organizmu. Prikladna, zdrava zamena za visokokaloričan doručak, ručak i večeru. Formula 1 šejk možete da koristite u 7 sjajnih ukusa.

herbalife nutrition proteinske užine i pločice izložene na belom stolu.

PROTEINSKE UŽINE

Naše visokoproteinske užine istovremeno nadopunjuju unos proteina i daju energiju. Osećate li potrebu da pojedete nešto hranljivo pre podne ili želite nešto ukusno za dodatnu energiju popodne ili vam pak treba nešto da pojedete dok ste u pokretu, s našom ponudom pločica i užina ćete moći da ispunite ciljeve u ishrani, a da ne remetite plan uravnotežene ishrane.  

čaša osvežavajućeg herbalife nutrition napitka biljnog koncentrata aloje sa dodatim limunom i nanom.

NISKOKALORIČNI NAPICI

Ostanite hidrirani uz pomoć naših ukusnih i osvežavajućih niskokaloričnih napitaka. Od Instant biljnog napitka sa ekstraktima čaja s dodatkom kofeina do Biljnog koncentrata aloje, naši proizvodi su formulisani u cilju podrške ishrane sa kontrolisanim unosom kalorija.