pakovanja herbalife nutrition dodataka ishrani sa vlaknima i biljem, roseguard i n-r-g tablete na belom stolu.

OSIGURAJTE ORGANIZMU POTREBNE HRANLJIVE MATERIJE

Uprkos najboljim naporima, moguće je da naša svakodnevna ishrana ne sadrži odgovarajuće količine hranljivih nutrijenata. U ovim situacijama dodaci ishrani mogu da pomognu da svom organizmu obezbedite hranljive materije. Vitamini, minerali i ostali dodaci ishrani doprinose održavanju opšteg dobrostanja. 

radni sto sa pakovanjima i tabletama herbalife nutrition dodacima ishrani s vitaminima i mineralima.

VITAMINI I MINERALI

Vitamini i minerali su veoma važni za ishranu. Oni su neophodni za dobrobit našeg organizma. Uravnotežena ishrana pomaže da se organizmu obezbede esencijalni vitamini i minerali, ali ponekad je teško osigurati potreban unos hranljivih materija samo putem hrane. Dodaci ishrani, kao što su tablete s vitaminima i mineralima mogu da pomognu da osiguramo preporučeni dnevni unos mikronutrijenata.

kapsule herbalifeline max omega-3 u činiji.

ZDRAVE MASTI

Našem organizmu su potrebne male količine masti za pravilno funkcionisanje. Esencijalne masne kiseline (EPA i DHA) u malim količinama uz pravu ravnotežu (250 mg/dnevno) doprinose održavanju normalnog vida i normalne funkcije mozga. 

napici herbalife nutrition dodatka ishrani sa vlaknima u čaši.

VLAKNA

Za održavanje normalne digestivne funkcije, odraslima je potrebno 25 grama vlakana svakoga dana, ali većina nas ih ne unosi ni približno dovoljno. Kako bismo vam pomogli da ispunite preporučeni dnevni unos vlakana, nudimo niz rešenja i dodataka ishrani bogatih vlaknima. 

 

herbalife nutrition proteinski šejk u ukusu vanile u čaši sa svežim voćem i bademom.

PROTEINSKA REŠENJA

Povećajte unos proteina na jednostavan način – naši visokokvalitetni dodaci ishrani sa proteinima su savršen dodatak obrocima i užinama. Dodajte ih u šejk, smoothie ili svoju ovsenu kašu.