Da li je Herbalife prevara?

Herbalife Nutrition garancije zlatnog standarda

Ne, Herbalife nije prevara. Herbalife je kompanija koja se bavi direktnom prodajom i proizvodnjom proizvoda za ishranu i dodataka ishrani.   

Kompanija Herbalife je osnovana 1983. godine i postala najbolja kompanija u svetu koja se bavi regulisanjem telesne težine i dobrostanjem, kao i jedna od najvećih kompanija u svetu koja se bavi ishranom. Putem mreže nezavisnih distributera obezbeđujemo visokokvalitetnu ishranu konzumentima širom sveta.   

U osnovi Herbalife poslovne prilike su naša posvećenost visokim standardima i transparentnost. Uz niske početne troškove i garanciju povraćaja novca u roku od 90 dana, kompanija Herbalife pruža podršku svima koji bi želeli da postanu nezavisni distributeri.

Ukoliko želite da iskoristite Herbalife poslovnu priliku, biće potrebno da uložite mnogo truda.   Ne postoji prečica do bogatstva, nema garancija za uspeh.

Herbalife pruža podršku svim nezavisnim distributerima marketinškim i drugim alatima za upotrebu na društvenim medijima, uključujući prodajne tehnike. Kompanija ima preko 40 godina iskustva u prehrambenoj industriji i nastavlja da bude izbor broj jedan kada je reč o regulisanju telesne težine i dobrostanju.  

 

Zašto Herbalife nije prevara?

Herbalife posluje u preko 90 zemalja širom sveta, strogo poštujući sve zakone i propise u zemlji, regionu i svetu. Garancija zlatnog standarda kompanije Herbalife podrazumeva skup pravila utvrđenih u cilju zaštite svih naših nezavisnih distributera i konzumenata.  

 

Vidite garanciju zlatnog standarda dalje u tekstu:

  1. Niski početni troškovi: članarina za nezavisne distributere je niska i ne postoji minimalna neophodna kupovina.  Osim toga, ne savetujemo novim distributerima da kupuju zalihe u većim količinama.
  2. Nema dodatnih troškova: ne postoji uslov o kupovini dodatnih poslovnih ili prodajnih alata za pokretanje posla ili uspeh u ovom poslu. 
  3. Garancija povraćaja novca u roku od 90 dana: svi nezavisni distributeri imaju pravo na pun povraćaj iznosa Herbalife paketa za pokretanje posla u roku od 90 dana ukoliko se članstvo iz bilo kog razloga otkaže. Mi ćemo čak refundirati i troškove isporuke.
  4. Garancija povraćaja novca za proizvode koji su kupljeni u prethodnih 12 meseci: postoji garancija povraćaja novca u iznosu od 100% za sve neupotrebljene proizvode. Ovo znači da nezavisni distributeri imaju godinu dana da vrate neke ili sve proizvode koje nisu prodali ili upotrebili a koje su kupili u prethodnih 12 meseci.
  5. Edukacija i obuka: prednosti svakog proizvoda i ispravan način upotrebe su jasno definisani na deklaraciji proizvoda – želimo da osiguramo da se odgovarajući proizvodi koriste na ispravan način kako bi imali prave rezultate.    
  6. Transparentnost i iskrenost: mi govorimo o realnim očekivanjima i obezbeđujemo tačne informacije o poslovnoj prilici, potencijalnoj zaradi i trudu koji je potreban za uspeh na svim nivoima. 
  7. Međusobni dogovor: svaki novi nezavisni distributer je u obavezi da nas u pismenom obliku obavesti da je upoznat sa svakom garancijom zlatnog standarda pre nego se prijava za članstvo i ugovor prihvate. 

 

Izvor sadržaja: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-a-scam/