Formula 1 Bez soje, laktoze i glutena Dijetetski proizvod, zamena obroka za kontrolu telesne mase ukus Raspberry and White Chocolate 500 g

Formula 1 Bez soje, laktoze i glutena Dijetetski proizvod, zamena obroka za kontrolu telesne mase ukus Raspberry and White Chocolate slika proizvoda.
SKU 4469

Pregled proizvoda

 

Formula 1 bez soje, laktoze i glutena s ukusom Raspberry and White Chocolate sadrži protein iz graška i sastojke prikladne za vegansku ishranu i bogata je proteinima koji doprinose povećanju mišićne mase.

Formula 1 zamenski obrok za kontrolu telesne mase sadrži 25 vitamina i minerala, vlakna i esencijalne mikronutrijente i može se naći u nekoliko fantastičnih ukusa.

Proizveden je kako bi upotpunio vaše nutritivne potrebe i način života. Formula 1 šejk se lako i brzo priprema i odličnog je kremastog ukusa.

Konzumirajte svakodnevno kao hranljiv obrok.

 

Ključne prednosti:

  • Bogat proteinima
  • Bez soje*
  • Bez laktoze*
  • Bez glutena
  • Izvor vlakana
  • Sastojci prikladni za vegansku ishranu
  • 25 vitamina i minerala

 

Uputstvo za upotrebu:

Koristite Formula 1 šejk kao hranljiv obrok svakoga dana. Lagano promućkajte posudu pre svake upotrebe jer se sadržaj može nataložiti na dnu. Da biste napravili ukusan šejk bez soje i glutena, pomešajte dve merice praha (26 g) sa 250 ml hladnog poluobranog mleka (1,5 % masti), a za šejk bez laktoze i glutena sa 250 ml obogaćenog sojinog napitka.

Za kontrolu težine: Zamena dva obroka dnevno u sklopu energetski restriktivne dijete zamenskim obrokom doprinosi gubitku telesne mase. Zamenite dva obroka dnevno ovim ukusnim napitkom i pojedite jedan hranljivi obrok.

Za održavanje optimalne telesne težine: Zamena jednog obroka dnevno u sklopu energetski restriktivne dijete zamenskim obrokom doprinosi održavanju telesne mase nakon gubitka kilograma. Zamenite jedan obrok dnevno ovim ukusnim napitkom i pojedite dva hranljiva obroka.

Ispunite svoje dnevne kalorijske potrebe konzumiranjem hranljivih užina.

Ovaj proizvod treba koristiti kao deo uravnotežene i raznovrsne ishrane, u skladu sa zdravim načinom života.

 

* Proizvod ne sadrži soju samo kada se priprema sa mlekom i ne sadrži  laktozu samo kada se priprema sa obogaćenim sojinim napitkom.