Formula 1 Express Pločica za hranljivi obrok Dijetetski proizvod, zamena obroka za kontrolu telesne mase ukus čokolade 7 pločica x 56 g

Formula 1 Express Pločica za hranljivi obrok Dijetetski proizvod, zamena obroka za kontrolu telesne mase ukus čokolade slika proizvoda.
SKU 2669

Pregled proizvoda

 

Teško je hraniti se zdravo ukoliko ste stalno u pokretu. 

Express Pločice za hranljivi obrok sa ukusom čokolade su odlična poslastica za sve ljubitelje čokolade i savršene u svakom trenutku kada želite da pojedete nešto ukusno, a pri tome ne zanemarite ciljeve koje ste postavili u vezi sa ishranom. Svaka pločica sadrži 13 g proteina koji doprinose povećanju mišićne mase. Zamena obroka za kontrolu telesne mase.

 

Ključne prednosti:

  • 13 g proteina
  • 8 g vlakana
  • 22 vitamina i minerala
  • Prikladno za vegetarijansku ishranu
  • Bez veštačkih konzervansa 

 

Uputstvo za upotrebu:

Herbalife Formula 1 Express pločicu može se pojesti u bilo koje doba dana. Ovaj proizvod treba koristiti kao deo uravnotežene i raznovrsne ishrane, u skladu sa zdravim načinom života.

 

Za kontrolu težine: Nadomestite dva obroka dnevno sa zamenom za obrok, kao deo ishrane sa redukovanim sadržajem energije, što doprinosi smanjenju telesne težine. Zamenite dva obroka dnevno ovom ukusnom pločicom i pojedite jedan hranljivi obrok.

 

Za zdravu ishranu i održavanje telesne težine: Nadomestite jedan obrok dnevno, kao deo ishrane sa redukovanim sadržajem energije, jednom zamenom za obrok, što doprinosi održavanju telesne težine nakon njenog smanjenja. Zamenite jedan obrok dnevno ovom ukusnom pločicom i pojedite dva hranljiva obroka.