herbalife nutrition distributer radi na laptopu kod kuće.

POKRENITE SVOJ POSAO JOŠ DANAS

Pokrenite svoj Herbalife Nutrition posao – jedan od vodećih brendova u svetu u oblasti direktne prodaje. Počnite još danas – iskoristite iskustvo i provereni uspeh vodeće kompanije u direktnoj prodaji i postavite temelj u svom poslu.

herbalife nutrition coach razgovara sa konzumentom o poslovnoj prilici.

BUDITE SVOJ ŠEF

Odredite radno vreme i radite odakle želite. Dokazano je da fleksibilnost ima značajan pozitivan uticaj na ravnotežu između posla i privatnog života, pa bi ovakva prilika mogla biti upravo ono što vam treba.  Okupite svoj tim i razvijte posao koji se uklapa u vaš način života.

Formula 1 šejkovi sa bedžom zlatnog standarda

GARANCIJA ZLATNOG STANDARDA

Garancije zlatnog standarda postoje kako bi vam pomogli da budete uspešniji. To znači da smo jednostavni za saradnju, transparentni i u mogućnosti da ponudimo odlične uslove kako bi podržali vaše poslovne ciljeve.

Green Tick

Niski troškovi pokretanja posla: ne postoji uslovljeni minimalni iznos kupovine, a cena Herbalife Članskog paketa je povoljna. Za početak i uspeh vašeg Herbalife Članstva ne treba da kupujete nikakve prodajne ili poslovne alate.   

Green Tick

Garancija povraćaja novca: za iznos cene Herbalife Članskog paketa dobijate povraćaj od 100% ukoliko se iz bilo kog razloga otkaže Članstvo u roku od 90 dana.


 

Green Tick

Garancija povraćaja: povraćaj od 100% na sve neprodate proizvode kupljene u poslednjih 12 meseci ukoliko Član iz nekog razloga otkaže Članstvo.

Green Tick

Jasne informacije o poslovnoj prilici: potencijalnim Članovima dajemo jasne, tačne i pravovremene podatke o mogućim zaradama.   

    

muškarac i žena razgovaraju i smeju se u herbalife nutrition club-u.

BUDITE DEO NAŠE ZAJEDNICE

Podelite svoju strast prema proizvodima i poslu s milionima entuzijasta širom sveta. Iskoristite prednosti stručne obuke, podršku i pristup proizvodima koje su razvili vodeći stručnjaci iz oblasti ishrane. Naši proizvodi se ne mogu kupiti u prodavnicama ili supermarketima – oni se prodaju isključivo putem mreže Herbalfe Nutrition Nezavisnih Distributera. 

Slika Herbalife Nutrition paketa za početnike

VAŠ POČETNI PAKET

Prijavite se, pokrenite posao i poručite početni paket u kome se nalaze važni alati i obuka koja će vam pomoći u poslovanju. 

Green Tick

Herbalife Nutrition torba 

Green Tick

Formula 1 proteinski šejk u ukusu Vanilla Cream 

Green Tick

Herbalife Nutrition šejker 

Green Tick

Herbalife Nutrition kašika za merenje

Green Tick

Herbalife Nutrition brošura proizvoda 

Green Tick

Herbalife Nutrition paket dobrodošlice 

Green Tick

Pristup online alatima i obukama

  

herbalife nutrition coach daje savet svom konzumentu u prirodi.

BUDITE POKRETAČI PROMENE

Budite savetnik, mentor i prijatelj. Pomozite konzumentima da se oslobode starih navika, unaprede ishranu i žive zdraviji i aktivniji život. Herbalife Nutrition prilika je jedinstvena po važnoj ulozi koju Coach i Distributer imaju kod konzumenata. Još danas se pridružite našoj zajednici i učinite nešto važno.

  

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

P: Koliko ću vremena posvetiti poslu?
Sami odlučujete koliko vremena i napora ćete uložiti u Herbalife Nutrition posao. Isključivo zavisi od vas da li ćete raditi 40 sati, 4 sata nedeljno ili uopšte nećete raditi.

P: Koliko ću zarađivati?
To zavisi od vas… ali uvek imajte realna očekivanja. U zavisnosti od toga da li želite da radite honorarno ili puno radno vreme, vaši rezultati će biti u skladu sa vremenom, energijom i predanošću koje ulažete u posao.

P: Koje su glavne prednosti?

1. Fleksibilno radno vreme
Sami odredite svoje radno vreme i odakle ćete raditi – ovo je poslovna prilika koja se uklapa u vaš život.

2. Kvalitet
U ponudi imamo najbolje naučno podržane proizvode koje koriste milioni konzumenata svakoga dana.

3. Zajednica
Kada počnete da se bavite Herbalife Nutrition poslom vi se pridružujete organizovanoj zajednici ljudi u svetu – postajete deo Herbalife Nutrition porodice i dobijate podršku i savete.

4. Nagrade
Dobijate besplatan pristup našem Centru za Članove. Tu ćete naći posebne ponude i popuste, kao i najnovije edukativne materijale i materijale za obuku kako biste saznali više o proizvodima i ishrani.

P: Kako mogu da se edukujem o ishrani?
Kada postanete Herbalife Nutrition Nezavisni Distributer dobijate pristup mnogobrojnim edukativnim i drugim alatima za obuku koji će vam pomoći da saznate više o ishrani, zdravlju, tehnikama prodaje i mnogo toga još. 

P: Mogu li da otkažem Članstvo ukoliko mi se ne dopada posao?
Radite svoj posao na način na koji želite uz niske početne troškove – sve je to deo garancije zlatnog standarda za Distributere. Ukoliko uvidite da vam Herbalife Nutrition posao ne odgovara, možete otkazati Članstvo u roku od prvih 12 meseci.

P: Zašto da se pridružim?

Saznajte više
Dobijate pristup opsežnom znanju i ekskluzivnim događajima na kojima ćete mnogo naučiti o proizvodima i ishrani. 

Zaradite više
Uklopite posao u svoj život, pomozite drugima i radite ono što volite. Iskoristite odličnu priliku za glavni ili dodatni izvor prihoda s jednim od vodećih svetskih brendova u direktnoj prodaji.

P: Mogu li da radim prodaju online?
Uz pomoć GoHerbalife možete da imate svoj veb-sajt bez stresa i troškova da sami napravite svoj sajt. Lako se koristi, olakšava poslovanje i na ovaj način možete da ispunite potrebe konzumenata. 

P: Kako da počnem?

1. Popunite online obrazac.

2. Herbalife Nutrition Nezavisni Distributer će vas kontaktirati.

3. Popunite i potpišite online ugovor.

4. Čestitamo! Sada ste Herbalife Nutrition Nezavisni Distributer! – biće vam dodeljen ID broj za Članove.