Herbalife SKIN asortiman - svakodnevna nega kože na biljnoj bazi

NEGA KOŽE NA BILJNOJ BAZI S PROVERENIM REZULTATIMA

Formula, kvalitet i provereni rezultati čine Herbalife SKIN sveobuhvatnom linijom za negu kože. Pametna spoljna ishrana koja pomaže da koža izgleda sveže i podmlađeno. Naši proizvodi ne sadrže dodate parabene ili sulfate**** sadrže biljne sastojke i vitamine za bolji izgled kože. Naši klinički testirani Herbalife SKIN proizvodi koji sadrže sastojke kao što su aloja vera, vitamin C, E i B3 kožu čine mekšom, glatkijom i sjajnijom.*

KVALITETNA NEGA KOŽE U 5 KORAKA

 1. ČIŠĆENJE
  Idemo redom – prvi korak u nezi kože je čišćenje. Proizvodi za čišćenje kože lica se koriste za uklanjanje viška masnoće, prljavštine i šminke pre upotrebe tonika i proizvoda za hidrataciju. Herbalife SKIN asortiman sadrži različite proizvode za čišćenje, formulisane na biljnoj bazi sa sastojcima za dubinsko čišćenje tako da odgovara svim tipovima kože. Odaberite Umirujući Gel za Čišćenje sa Alojom, Citrusni Losion za Čišćenje i Izglađivanje Kože, Instant Piling od Bobica i Masku od Gline sa Nanom za Čišćenje.

 2. TONIRANJE
  Upotreba tonika nakon čišćenja je najbolje čuvana tajna u nezi kože. Toniranje kože pomaže da koža bez sjaja izgleda hidrirano i sveže dok se priprema za bolju apsorpciju seruma. S blagom osvežavajućom formulom, Energizujući Biljni Tonik je bez alkohola i sadrži aloja veru i vitamin B3, C i E.

 3. TRETIRANJE SITNIH LINIJA I BORA
  Sledeći korak u nezi kože je ublažavanje sitnih linija na koži** i povećanje njene mekoće.*** U tom smislu, možete da koristite serum koji sadrži visoku koncentraciju aktivnih sastojaka. Formulisali smo Serum za Umanjivanje Bora s vitaminom B3, antioksidansima vitaminima C i E, aloja verom i ekstraktom semena kestena. Naš blagi serum se brzo apsorbuje i pomaže vam da vidite poboljšanje u blistavosti i sjaju kože.***

 4. TARGETIRANJE POJEDINIH DELOVA KOŽE
  Koža u predelu očiju je veoma osetljiva i sklona je sušenju. U ovom koraku, posebno ćete voditi računa da osigurate da kožu oko očiju pravilno nahranite. Kreme i gelovi su u ovom predelu veoma korisni. Herbalife SKIN proizvodi za negu kože oko očiju – Učvršćujući Gel za Predeo Oko Očiju i Hidrantna Krema za Predeo Oko Očiju su formulisani s aloja verom, ekstraktom krastavca i vitaminima kako bi koža oko očiju izgledala lepše.*

 5. HIDRATACIJA
  Upotreba hidrantnih proizvoda je veoma bitna jer pomaže da koža izgleda sjajnije, bude mekša i glatkija na dodir.*** Upotrebom Dnevne Hidrantne Kreme za Sjaj, svoju kožu ćete održavati svežom i hidriranom tokom celoga dana. Kada je reč o nezi kože uveče, bitno je koristiti Noćnu Kremu za Obnavljanje Kože kako biste joj omogućili preko potrebnu hidrataciju tokom noći. U cilju zaštite kože od širokog spektra UVA/UVB zračenja, koristite Hidrantnu Kremu sa Zaštitnim Faktorom SPF 30 u sklopu nege kože.

Herbalife SKIN asortiman - proizvodi za negu kože formulisani s glavnim vitaminima

NAŠA FILOZOFIJA NEGE KOŽE

Omogućite svojoj koži ishranu kakvu zaslužuje. Svi Herbalife SKIN proizvodi su formulisani s biljnim sastojcima, značajnim antioksidansima i ključnim vitaminima i mineralima. Visokokvalitetna ishrana je srž svega što radimo.

Herbalife SKIN asortiman - jednostavna nega kože

FORMULA ZA NEGU KOŽE NA BILJNOJ BAZI

Jednostavna nega kože. Kreirali smo Herbalife SKIN liniju upotrebom jedinstvene mešavine bilja koja imaju hidrirajuća svojstva, antoksidantnih vitamina i ključnih minerala. Sve naše kreme za lice, serumi, gelovi i hidrantni proizvodi su klinički testirani i provereno pomažu u ostvarivanju optimalnih rezultata uključujući mekšu, glatkiju i blistaviju kožu.***

Herbalife SKIN pakovanje proizvoda koji daju rezultate za 7 dana

REZULTATI ZAHVALJUJUĆI PROVERENOJ FORMULI

Naša Herbalife SKIN linija proizvoda je napravljena i formulisana za ostvarivanje brzih i vidljivih rezultata za 7 dana.* Radimo analize kako bismo osigurali da su naši proizvodi formulisani tako da vam pomognu da ostvarite značajno poboljšanje u mekoći, glatkoći, blistavosti i sjaju kože za samo 7 dana.***

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

P1: Kako da znam da je moja koža normalna do suva?

Normalna do suva koža se peruta, nema sjaj, a sitne linije su vidljivije, posebno oko čiju i iznad usana. Grubo čišćenje, hladna voda, grejanje u zatvorenom prostoru i suva klima čine kožu osetljivom. Na sreću, ljudi sa normalnom do suvom kožom obično nemaju bubuljice. Ukoliko je vaš tip kože normalno do suv, uvrstite u svoju negu kože Herbalife SKIN Umirujući Gel za Čišćenje sa Alojom.

P2: Kako da znam da je moja koža normalna do masna?

Normalna do masna koža je sjajna, posebno u T-zoni (nos, brada, čelo i obrazi). U ovim delovima se nalazi više lojnih žlezdi nego u drugim delovima lica, te je iz tog razloga malo masnija i češće izlaze bubuljice.  Pore su vidljivije, mrlje izraženije. Lice može biti osetljivo na jake proizvode za čišćenje i alkohol koji je isušuje. Ukoliko je vaš tip normalno do mastan, koristite Herbalife SKIN Citrusni Losion za Čišćenje i Izglađivanje Kože.

P3: Da li je neophodno da koristim hidrantne proizvode ukoliko imam masnu kožu?

Ukratko rečeno, da! Da bi vaša kože izgledala najbolje što može, mora da ima odgovarajuću hidrataciju. Čak i najmasnija koža može da bude slabo hidrirana. Bez obzira na tip kože koji imate, hidratacija je važan korak u nezi zdrave kože i treba da se radi svakog jutra i večeri pre odlaska na spavanje. Herbalife SKIN linija sadrži Citrusni Losion za Čišćenje i Izglađivanje Kože koji je napravljen za normalnu do masnu kožu.  

P4: Kada se nanosi serum? Da li je bolje da se nanosi pre ili posle dnevne ili noćne kreme?

Serum se uvek nanosi PRE proizvoda za hidrataciju. Serumi su generalno laganije teksture i konzistencije. Oni su formulisani tako da sastojci prodru dublje u kožu nego što to može većina proizvoda za hidrataciju. Iz ovog razloga je bitno naneti serum pre dnevne ili noćne kreme.  Zapamtite da pre nanošenja seruma uvek najpre lice očistite i tonirajte kako biste imali maksimalne rezultate.

P5: Zašto je bitno koristiti noćnu kremu?

Ćelije kože se obnavljaju brže od bilo kojih drugih ćelija u organizmu. Ćelije se najviše obnavljaju dok spavamo. Tokom ovog perioda naš organizam obnavlja oštećenja nastala tokom dana. Pošto je to vreme kada se nove ćelije stvaraju, veoma je bitno koristiti noćnu kremu obogaćenu vitaminima i nutrijentima koji pomažu obnavljanje ćelija.  Naša Herbalife SKIN linija sadrži noćnu kremu obogaćenu antioksidansima za sve tipove kože u cilju borbe protiv starenja kože.  

P6: Da li mogu da koristim i gel za predeo oko očiju i kremu za predeo oko očiju u isto vreme?

Svaki proizvod je napravljen za posebnu negu kože. Gel za predeo oko očiju učvršćuje kožu oko očiju, dok dnevna krema omogućava preko potrebnu hidrataciju i pomaže da se ublaže sitne linije i bore. Za najbolji rezultat najbolje je pridržavati se dnevne i noćne nege kože koji podrazumevaju gel za predeo oko očiju ujutru i kremu za predeo oko očiju noću. Međutim, ukoliko želite da koristite i jedan i drugi proizvod, najpre nanesite gel za predeo oko očiju, sačekajte minut da koža upije i potom preko nanesite kremu za predeo oko očiju.

P7: Koja je razlika između gela za predeo oko očiju i kreme za predeo oko očiju?

Gel se generalno koristi tokom dana za osvežavanje kože oko očiju, pruža divan efekat hlađenja koji osvežava i energizuje nežnu kožu. Herbalife SKIN Učvršćujući Gel za Predeo Oko Očiju povećava elastičnost kože. Krema za predeo oko očiju može da se koristi tokom dana ili noći, ali se generalno nanosi pre odlaska na spavanje.  Bogatije teksture od gela za predeo oko očiju, kreme obezbeđuju dodatnu hidrataciju i vitamine. Probajte Herbalife SKIN Učvršćujući Gel za Predeo Oko Očiju i Hidrantnu Kremu za Predeo Oko Očiju  za odlične rezultate.

P8: Zašto je potrebno raditi piling?

Proces eksfolijacije kože se obavlja prirodno. U stvari, mi gubimo oko million ćelija kože svakog minuta. Upotreba proizvoda za eksfolijaciju kože pomaže ovaj proces. Koža tinejdžera se u potpunosti obnavlja svakih 14 dana. Do 40. godine, to se produžava na 30-40 dana što dovodi do suve kože, fleka i pepeljasto sive boje kože. Pravilnom eksfolijacijom se skraćuje vreme koje ćelije provode na površini kože. Eksfolijantnim česticama se uklanjaju suve i izumrle ćelije i obezbeđuje prostor novim ćelijama pri čemu imamo zdraviji i blistaviji ten. Herbalife SKIN Instant Piling od Bobica za eksfolijaciju i izglađivanje kože.

P9: Zašto treba da koristim masku?

Maske predstavljaju jedan proizvod kojim se koža brže čisti, tonira i hidrira. One daju vlažnost koži, apsorbuju masnoću sa nje i pomažu da se umanje pore, ukloni nečistoća i tonira koža. Rezultat je nežan i gladak ten bolje teksture i boje. Dobro je da uvek nakon maske koristite proizvod za hidrataciju ili noćnu kremu kako bi vaša koža zadržala balans.

P10: Ukoliko odlučim da koristim masku i radim eksfolijaciju istog dana, koji proizvod bi trebalo da koristim prvo?

Preporučujem da najpre uradite eksfolijaciju. Nema smisla da koristite dobru masku na izumrlim ćelijama kože. Kada prvo uradite eksfolijaciju, imaćete fino i sveže lice za masku. Na ovaj način ćete uživati u svim blagodatima maske bez izumrlih ili suvih ćelija kože.

P11: Kako mogu da kupim Herbalife SKIN proizvode za negu kože u  Srbiji?

Herbalife SKIN proizvodi se prodaju isključivo putem mreže nezavisnih Distributera. Herbalife SKIN proizvode možete da kupite tako što ćete stupiti u kontakt sa jednim od naših nezavisnih Distributera (pronađite nezavisnog Distributera u svom okruženju upotrebom obrasca) ili ako ste Član možete da ih kupite direktno online na našem MyHerbalife veb-sajtu – zvaničnoj Herbalife Nutrition online prodavnici.

P12: Kada ću videti rezultate?

Naši Herbalife SKIN proizvodi su dermatološki testirani i klinički provereno daju brze i vidljive rezultate za samo 7 dana*, smanjuje se izgled sitnih linija i bora za 7 dana** a koža postaje mekša, glatkija, blistavija i sjajnija za samo 7 dana.***

P13: Da li su Herbalife SKIN proizvodi prikladni za vegane i da li su proizvedeni na način kojim se ne ugrožavaju životinje?

Herbalife SKIN proizvodi se ne testiraju na životinjama. Svi Herbalife SKIN proizvodi se proizvode u skladu sa propisima EU kojima se zabranjuje testiranje na životinjama u kozmetičke svrhe. Pored toga, nijedan Herbalife SKIN proizvod za spoljnu ishranu nije formulisan upotrebom sastojaka životinjskog porekla.

*Rezultati se odnose na serum za umanjivanje bora, noćnu kremu za obnavljanje, dnevnu hidrantnu kremu za sjaj, hidrantnu kremu sa zaštitnim SPF faktorom, hidrantnu kremu za predeo oko očiju i učvršćujući gel za predeo oko očiju.

**Testirano na 30 ispitanika: hrapavost kože merena Visioscanom u intervalima od 0, 7 i 42 dana.

***Testirano na 30 ispitanika: glatkoću, mekoću, sjaj, zračnost i blistavost merili stručnjaci u intervalima od 2, 4 i 7 dana.

****Sulfate ne sadrže proizvodi za čišćenje koji razvijaju penu: Umirujući Gel za Čišćenje sa Alojom, Citrusni Losion za Čišćenje i Izglađivanje Kože i Instant Piling od Bobica.

Navod da ne sadrži dodate parabene ne odnosi se na Hidrantnu Kremu sa Zaštitnim Faktorom SPF 30.6(3):501-528.