Koji su rizici upotrebe Herbalife proizvoda?

Uputstvo o  najvišim standardima u industriji za sve Herbalife Nutrition proizvode

Ne postoje rizici koji se dovode u vezu sa upotrebom Herbalife proizvoda. Pre nego se proizvod nađe na polici, vrše se rigorozne analize u skladu sa zakonima EU i zakonima u vašoj zemlji, kao i propisima i uputstvima kako bi osigirali da su bezbedni za upotrebu. Ova uputstva se odnose na proizvod u fazi ideje pa sve do faze pakovanja. Herbalife radi u skladu sa uputstvom o kontroli kvaliteta koje se sastoji od 14 koraka kako bi osigurali da konzumirate najkvalitetnije proizvode.   

U preko 90 zemalja u kojima poslujemo, imamo timove za kontrolu kvaliteta. Ovi timovi osiguravaju da svaki novi i postojeći Herbalife proizvod bude napravljen u skladu sa svim propisima nadležnih institucija o ishrani u vašoj zemlji. 

Možete da primetite da u kompletnom asortimanu Herbalife proizvoda postoje proizvodi koji postoje samo u Evropi i Africi dok neki drugi postoje u Americi. Ovo je iz razloga što uzimamo u obzir koje ukuse i namirnice ljudi preferiraju na nekom tržištu, kao i poštovanje lokalnih propisa.

 

Kako Herbalife osigurava da nema rizika u vezi sa proizvodima?

Herbalife radi u skladu sa najvišim standardima u industriji. Imamo preko 300 naučnih radnika i stručnjaka za ishranu i nauku  koji neumorno osiguravaju da kvalitet bude srž našeg poslovanja. Takođe imamo ISO 45001 standard za bezbednost i zdravlje na radu koji je odobrila Nacionalna sanitarna fondacija-ISR za sva naša proizvodna postrojenja.  

Verujemo da znanje vredi samo kad se deli. Naša misija je da unapredimo nutritivne navike širom sveta uz pomoć ukusnih i naučno podržanih proizvoda za ishranu u sklopu izbalansirane, raznovrsne ishrane i zdravog, aktivnog načina života pomažući da imate zdravu i izbalansiranu ishranu.

 

Izvor sadržaja: https://www.herbalife.co.uk/faq/what-are-the-health-risks-of-herbalife/.