Da li je Herbalife dobar za mene?

Herbalife Nutrition primenjuje kontrolu kvaliteta proizvoda  koja se sastoji od 14 koraka , upotrebom sastojaka prirodnog porekla s namenom svaki proizvod je paž

Da, Herbalife je dobar za vas. Kvalitetna ishrana je srž svega što činimo. Naš nagrađivani Formula 1 šejk zamena obroka sadrži izolat proteina iz soje, koji se smatra kompletnim proteinom jer sadrži sve esencijalne aminokiseline. Proteini doprinose povećanju i održavanju mišićne mase i održavanju normalnih kostiju.

Naši šejkovi zamene obroka takođe sadrže 25 ključnih minerala i vitamina, uključujući vitamin D koji doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema te vitamin C koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Pored nutritivne vrednosti proizvoda, takođe osiguravamo najviši kvalitet putem brojnih rigoroznih provera, od nabavke sastojaka do krajnje ambalaže, uključujući potvrdu kvaliteta, bezbednost, nauku, propise i dizajn deklaracije. Ovo se naziva posvećenost proizvodnom procesu od njive do trpeze

Naša posvećenost proizvodnom procesu od njive od trpeze je sistem kontrole kvaliteta koji podrazumeva 14 koraka. 

Sve počinje sa kvalitetnim sastojcima, od prva tri koraka – sadnja, uzgajanje, žetva. Ovim koracima osiguravamo da u potpunosti pratimo poreklo aktivnih sastojaka u proizvodima. 

Potom započinjemo proces proizvodnje. On podrazumeva najsavremeniju tehnologiju mešanja sastojaka, kompresije, pakovanja i proizvodnje proizvoda. Možemo da garantujemo da konzumenti dobijaju potpuno isto visokokvalitetni proizvod svaki put, bilo da naše proizvode konzumiraju u Ujedinjenom Kraljevstvu, Francuskoj, Indiji ili Meksiku.   

Sva naša proizvodna postrojenja ispunjavaju ili prevazilaze dobre proizvodne prakse, a naše savremene laboratorije imaju najviši nivo akreditacije, kojim se poštuju vodeći standardi u industriji.   

 

Svaka akreditacija osigurava da: 

  • Međunarodna organizacija za standardizaciju akreditacija (ISO) 17025 brine da su labotarorijske analize kompanije Herbalife tačne i precizne.
  • Sertifikacijom Međunarodne nacionalne sanitarne fondacije se osigurava da se u proizvodnim postrojenjima kompanije Herbalife vrši proizvodnja svih naših proizvoda u skladu sa važećim zakonima, osiguravajući da su proizvodi proizvedeni u skladu sa specifikacijama i tvrdnjama navedenim na deklaraciji proizvoda.   
  • Nacionalna sanitarna fondacija takođe osigurava da Herbalife24 proizvodi ne sadrže zabranjene supstance, pod vodećim međunarodnim sportskim organizacijama i ligama. 
  • Udruženje proizvoda prirodnog porekla za očuvanje zdravlja osigurava da Herbalife ima alate za analizu DNK tako da svaki sastojak sadrži određene vrste bilja koje je potrebno da bi se podržale zdravstvene tvrdnje o našim proizvodima. 

 

Izvor sadržaja: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-good-for-me/