Da li je Herbalife bezbedan?

Herbalife Nutrition poštuje najviše standarde proizvodnje u svakoj zemlji u kojoj posluje

Da, svi Herbalife proizvodi su bezbedni. Svi Herbalife Nutrition proizvodi su namenjeni zdravim odraslim osobama i bezbedni su kada se koriste prema uputstvima na deklaraciji proizvoda. U cilju povećanja bezbednosti konzumenata, preporučujemo svakom konzumentu sa zdravstvenim problemima ili ograničenjima u ishrani da se posavetuje sa svojim lekarom pre upotrebe proizvoda.  

Svi proizvodi Herbalife Nutrition se prave u skladu sa međunarodnim, evropskim i lokalnim zakonima kako bi osigurali da su bezbedni za upotrebu kod odraslih ljudi.

Saznajte više o nutritivnim prednostima Herbalife Nutrition proizvoda. 

 

Kako da znam da su Herbalife Nutrition proizvodi za mene bezbedni?

Saznajte na koji način Herbalife Nutrition vrši analizu proizvoda na bezbednost.

Herbalife Nutrition vrši analizu svih proizvoda interno i putem organizacija za sertifikaciju treće strane kako bi potvrdili usklađenost sa propisima. Mi konstantno vršimo analize. Herbalife Nutrition ima strogo utvrđen sistem kontrole bezbednosti  gde se određuju odgovorna lica kao predstavnici farmakovigilance koji vode evidenciju o svim neželjenim dejstvima koja se navodno dovode u vezu sa našim proizvodima u preko 90 zemalja u svetu. 

Kako bi osigurali razumevanje i usklađenost sa svim pravilima i procedurama o bezbednosti konzumenata, tim Odeljenja za bezbednost konzumenata s vremena na vreme obezbeđuje obuku osoblju Odeljenja za usluge Članovima i ostalim koji dobijaju izveštaj o neželjenim dejstvima. 

Saznajte više o našoj posvećenosti kvalitetu.

Naš tim za bezbednost konzumenata

Odeljenje za bezbednost konzumenata čini tim posvećenih zdravstvenih radnika i predstavnika za zaštitu konzumenata čija je misija da osiguraju da kompanija Herbalife Nutrition poštuje najviše standarde bezbednosti konzumenata na svakom tržištu u svetu.

Naš vodeći u industriji program bezbednosti podrazumeva napredne tehnologije i sveobuhvatne analitičke metode provere koje nam pomažu da reakcije i rezultate konzumenata upotrebimo za edukaciju.

Pored toga, konzumenti mogu da budu sigurni da se trudimo da ih obaveštavamo o iskustvima upotrebe proizvoda, edukativim alatima i materijalima o bezbednosti namirnica, strogim protokolima o smanjenju rizika i naravno upravljanju proizvodima radeći u skladu sa svim propisima o bezbednosti konzumenata u svetu.

Izvor sadržaja: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-safe/