KAŽITE DA ZA HERBALIFE NUTRITION

Da, mi smo svetski lider u ishrani, sa preko 40 godina iskustva u radu sa nezavisnim distributerima u snabdevanju šejkovima, međuobrocima i dodacima ishrani svetske klase.

Da, naši nagrađivani proizvodi su naučno podržani, sa najfinijim sastojcima, formulisani za ispunjavanje vaših potreba.  

I da, mi smo mnogo više od toga. Mi smo zajednica koja se trudi da vam pomogne da napravite razliku i da podstrek da ostvarite svoje ciljeve.   

Kažite DA. Pridružite se milionima ljudi širom sveta koji su već rekli DA kompaniji Herbalife Nutrition.

NAŠI ŠEJKOVI

Naši šejkovi sa visokokvalitetnim proteinima, su naučno zasnovani kako bi ispunili svoje potrebe u vezi sa ciljevima kontrole težine. Naš Formula 1 šejk je zamena obroka za kontrolu telesne mase i sadrži uravnotežene količine proteina, ugljenih hidrata i esencijalnih mikronutrijenata. 

PERSONALIZOVANO USMERAVANJE

Nije lako praviti zdravije izbore i unaprediti navike u ishrani. To je proces za koji su potrebni vreme i motivacija. I upravo u tome bitnu ulogu može odigrati Herbalife Nutrition Coach. On će vam se lično posvetiti i dati personalizovane savete i podršku kako biste mogli da ostvarite svoje ciljeve.

Početak je jednostavan – jednostavno napravite svoju prvu porudžbinu i povezaćemo vas sa svojim Coach-em za ishranu. Niste sigurni koji proizvodi će vam odgovarati? Popunite obrazac i kontaktiraćemo vas kako bismo vam pomogli da pronađete najbolje rešenje za svoje potrebe. 

ZAPOČNITE DAN ISPRAVNO

Ishrana. Osveženje. Hidratacija. Započnite jutro uravnoteženim doručkom koji se brzo priprema. Obezbedite svom organizmu potrebne nutrijente ukusnim Formula 1 šejkom. Osvežite se Instant čajem na bazi bilja i Biljnim koncentratom aloje. 

NAŠE OBEĆANJE

Za naše proizvode koristimo najfinije
sastojke od najboljih dobavljača.

Ulažemo u savremena znanja, tehnologiju i proizvodne pogone.

Preko 300 naučnih radnika smatra da su kvalitet proizvoda, bezbednost i izvrsnost na prvom mestu.